Puerto Rico

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Puerto Rico

Ingatlan eladó Puerto Rico

Puerto Rico egy karibi sziget és az Egyesült Államok nem integrált területe, hegyek és vízesések tájaként, valamint az El Yunque trópusi erdőjében. San Juan, a főváros és a főváros, a Green Island terület híres szállodák, strandbárok és kaszinók. A régi San Juan negyedet színes koloniális épületek jellemzik, El Morro és La Fortaleza, két impozáns és ősi erődítmény.

Puerto Rico a Dominikai Köztársaság és a Virgin-szigetek között a Karib-tenger északkeleti részén található.

A Karib-tenger gyöngyszemének vagy a varázslat szigetének a Puerto Ricóban való tartózkodása során ez a csodálatos sziget sok mindent kínál Önnek, ha Puerto Ricoban értékesítenek ingatlanokat. Ha azonban úgy döntenünk, hogy hosszabb szezont tartunk a szigeten, meg kell adnunk minden szükséges információt. Ha megy ott élni, és szüksége van egy ingatlan eladó Puerto Rico, ez a cikk megoldja az összes kétségeit.

Az egyik előnye az élő és keres egy ingatlan eladó Puerto Rico, hogy könnyen költözni az Egyesült Államokba, mivel az ország lakói nem kell vízumot, hogy belépjen az Egyesült Államokba. Emellett az amerikai dollár pénznemként is használható, így az infláció nem befolyásolja gazdaságát, mint az amerikai kontinensen.

Azonban Puerto Rico társult államként gyakorlatilag attól függ, hogy az Egyesült Államokban milyen döntéseket hoz, így az állampolgárok csak a helyi választásokon szavazhatnak, és hogy a munkavállalók jogai nem felelnek meg a szükséges követelményeknek. az Egyesült Államokban nem érvényesek a szigeten.

Ha Puerto Rico-ban szeretne ingatlanot vásárolni, akkor tudnia kell, hogy Puerto Rico-ban az élet általában olcsóbb, mint a világ más országai. A költségek költségvetése attól függően változik, hogy milyen területen tartózkodik és milyen életstílust választ.

Ami az élelmiszereket illeti, az árak meglehetősen kedvezőek, attól függően, hogy hol vásárolnak, mivel vannak olyan magán szupermarketek, ahol a tarifák magasabbak, de ha ez kevesebb, akkor olyan népszerű piacokat talál, ahol minden megtalálható ésszerű áron.

A legjobb területek, hogy lakó-és keres ingatlanok eladó Puerto Rico:

San Juan, amely az ország fővárosa, a fő kikötő és a legmagasabb idegenforgalmi indextel rendelkező hely, az úgynevezett táblák városa.

Bayamón: egy kis város, melyet a chicharron és a cowboyok szentelnek.

A község központjában található Ponce a száraz éghajlat és a növényzet fenséges városa.

Carolina: az óriások földje.

Mayagüez a tiszta vizek nyugati szultánja, amely mangó terméséről ismert.

Ezek lehetnek érdekes helyek, ahol keresnek ingatlanokat eladó Puerto Rico.

  •  
    Mozgás Puerto Rico-ba: mindent, amit feltétlenül tudni kell!

       A szerelem az első látásra lehet a szerkesztőségünk címe, mert a nemzet, amelyet ma és önök között elemezünk, valóban egyedülálló és csodálatos. Puerto Rico szigetéről beszélünk. Ez a szigetállam az Egyesült Államok részét képezi, mint olyan terület, amely nem található be, és pontosan a Karib ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 32477

Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Puerto Rico, Caguas, Caguas, 00725, caguas, Porto Rico

359.71HUF
Eladás
Egyéb (kereskedelmi ingatlan)

25 m²
Szia, kérem, hogy ne keverjék össze az üzenetem egy kicsit direkt. Csak annyi, hogy én vagyok a spanyol, de a pénzügyi intézmény külföldön, éppen Fran...
Cod. 5845

Eladás Három hálószobás lakás, Puerto Rico, Caguas, Caguas, Paseo Degetau, Calle Degetau

44,025,874.85HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

387 m²
Szép lakás Eladó a Caguas faluban, 25 percre a San Juan.3rd emeleten (Penthouse) előtt az úszó pool.Very magán-és peaceful.Resort hasonló életmód mede...
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB